Likvid företagslån

Likvid företagslån utmärker sig genom att inte ställa några fasta krav på omsättning eller inkomst i verksamheten, vilket öppnar upp unika möjligheter för mindre nystartade verksamheter att låna pengar. Dock görs alltid en sedvanlig kreditprövning genom Creditsafe där företagets ekonomi kontrolleras, dessutom kommer Likvida begära åtkomst till den senaste tidens verksamhetstransaktioner. Observera även att personliga kreditupplysningar via Creditsafe görs på alla tilltänkta borgensmän.

Samtliga bolagsformer är välkomna att söka lånebelopp upp till 2.000.000 kr i 6-18 månader, där pengarna kan användas till valfritt ändamål. Ingen särskild säkerhet krävs istället förutsätter företagslånet personlig borgensförbindelse från en eller flera individer. Betalningsanmärkningar  kan leda till dyrare lån men behöver inte nödvändigtvis leda till ett nekande.

Den initiala ansökan tar uppskattningsvis 2-3 minuter och kräver tillgång till BankID och dessutom kommer Likvid begära tillgång till den senaste tidens kontotransaktioner vilket görs genom att ni loggar in på er företagsbank. En låneoffert skickas samma dag och utbetalning kan sedan ske inom 1-2 dagar.

Kostnadsmässigt är Likvida inte det billigaste lånet, men inga uppläggningsavgifter eller dolda avgifter förekommer. Räntan för Likvida företagslån sätts individuellt och bestäms efter en genomgång. Låneexemplen på kreditgivarens hemsida är beräknade utifrån en fast månadsavgift på 1.95% beräknad på valt lånebelopp vilket bör ge en fingervisning om hur mycket lånet kostar.

Möjlighet finns alltid att förtidsinlösa Likvid företagslån utan extra kostnad och företag betalar endast för den tid då lånet löper.

Vilka är Trention?

Likvid företagslån ägs, drivs och förvaltas av det börsnoterade bolaget Trention AB. Riskkapitalbolaget Trention har funnits sedan 1986 och har idag som affärsidé att investera i expansiva små- till medelstora företag. Trention söker kontinuerligt aktivt efter företag i behov av finansiering för att ta verksamheten till nästa nivå. Likvid företagslån är ett komplement till den befintliga verksamheten där man erbjuder en möjligt finansiell lösning för mindre firmor och nystartade företag som söker kapital.

Kontakt med kundtjänst:

Måndag – Fredag 9:00 – 17:00 (Lunch 12:00-13:00)
Lördag Endast mail
Söndag Endast mail

Låneansökningar behandlas alla helgfria vardagar. Normal svarstid inom 24 timmar.

E-post: info@likvid.se.
Telefon:010-489 08 40

Adress:
Trention Aktiebolag
Ankdammsgatan 35
171 67 Solna

Org.Nr: 556274-8623

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *